Aanbod

Unieke privé puppy- en hondentraining in Breda.

Hoe kan ik u van dienst zijn? Ontdek mijn unieke privé puppy- en hondentraining in Breda.

Lees ook over de methode grotendeels gebaseerd op Amichien Bonding van Jan Fennell

Gratis informatiespreekuur bij Anicura Dierenziekenhuis Breda 1 keer in de twee weken voor klanten van Anicura. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anicura Dierenziekenhuis Breda 076-5722999

Hondengedragstherapie totaalpakket:  inclusief  4 uur advies aan huis, levenslang gratis onbeperkt advies via email, app of telefoon, eboek en film; 365 euro*.

Privé advies m.b.t. gedrag van uw hond d.m.v. het totaalpakket zoals hierboven omschreven of naar behoefte op uurbasis;  eerste uur intakegesprek 120 euro*, daarna 70 euro per uur*

Privé puppycursus aan huis of op een door u gewenste locatie naar uw behoefte op uurbasis, 70 euro per uur*.  Meestal heeft de eigenaar aan maximaal 4 afspraken ruim voldoende. Voor eenmalig maar 30 euro extra krijgt u het hondenleven lang telefonisch advies! Onder een puppy versta ik een hond niet ouder dan 5 maanden. Voor meer informatie puppy’s.

Losse wandeling voor tips en tricks 70 euro per uur*.

Telefonisch advies: eerste 10 minuten gratis, daarna 2 euro per minuut met een minimum van 35 euro*. Voor klanten van Anicura Dierenziekenhuis Breda zijn de eerste 20 minuten gratis.

Staat uw behoefte er niet bij, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, wellicht kan ik u toch helpen.

Unieke puppy- en hondentraining in Breda.

Voor alle duidelijkheid, ik werk altijd volgens de methode van Jan Fennell “Amichien Bonding”, de taal van de hond. Want dat is de meest respectvolle en liefdevolle methode die volledig aansluit bij de natuur van uw hond. “Looking through the eyes and ears of our dogs”.

Werkwijze totaalpakket “wordt Natuurlijk Leider van uw hond”:

Ik kom in totaal 4 uur bij u thuis. Meestal verdelen we dat in overleg over twee afspraken van twee uur. Naar behoefte kan dat ook anders. Tijdens deze afspraken breng ik u volledig op de hoogte van de taal van de hond en bespreek ik gedrag van uw hond dat wij op dat moment waarnemen. Daarna zullen u (en uw familieleden) aan de slag gaan met hetgeen ik u heb uitgelegd. Dan gaat u e.e.a. dus in de praktijk brengen. Vanaf dat moment komen er ongetwijfeld nog meer vragen, waarop ik u het hele hondenleven lang nog gratis antwoord zal geven via email of telefoon. Ik blijf u dus bijstaan met hulp en advies. Mocht u na deze vier uur graag nog extra hulp of advies willen in de praktijk, dan help ik u graag d.m.v. een of meerdere vervolgconsulten a 44 euro per uur. Ervaring leert dat de mensen dit veelal niet nodig vinden en genoeg hebben aan alle informatie die ik ze heb gegeven tijdens de eerste twee afspraken. Maar soms vinden mensen het wel fijn als ik bijvoorbeeld eens een paar keer mee ga wandelen of als ik na een tijdje nog eens terug kom om alles nog eens te herhalen.

Overige hondentraining, -begeleiding en advies naar uw behoefte op uurbasis, aan huis of op een door u gewenste locatie.

Ook geef ik workshops voor meerdere personen tegelijk:  “Natuurlijk Leiderschap, leer de taal van je hond”.

Verder kunt u mij ook boeken voor een lezing op locatie.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.