Over mij

Ervaren hondengedragstherapeut in Breda: mijn verhaal en ervaring in gedragsbegeleiding en privé hondentraining

Welkom bij hond & gedrag, uw vertrouwde adres voor professionele begeleiding in Breda. Ik ben een ervaren hondengedragstherapeut en hondentrainer in Breda met een passie voor het begrijpen en verbeteren van hondengedrag.

Mijn naam is Pieke Everaert, een gepassioneerde vrouw van 50 jaar en trotse moeder van een geweldige dochter van 14 jaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in de omgang met honden, ben ik toegewijd aan het begrijpen en verbeteren van hun gedrag. Mijn reis begon als jurist, maar na een tekenbeet, die leidde tot onder andere de ziekte van Lyme, moest ik mijn koers verleggen. Ik besloot mijn passie voor honden te volgen en mijn juridische carrière achter me te laten. Dit is de beste beslissing ooit!

Na enkele jaren als dierenartsassistente te hebben gewerkt en een hondenuitlaatservice te hebben gerund, ontdekte ik mijn ware interesse in hondengedrag. In 2007 heb ik de opleiding tot Doglistener gevolgd bij de internationaal erkende Jan Fennell in Engeland. Sindsdien heb ik mijn focus verlegd naar het helpen van hondeneigenaren bij het begrijpen en omgaan met hun viervoetige beestjes. 

Mijn expertise ligt in het aanpakken van ‘probleemgedrag’ op een natuurlijke en respectvolle manier. Ik ben er vast van overtuigd dat het begrijpen van de taal en behoeften van honden de sleutel is tot een harmonieuze relatie tussen mens en hond. Mijn werk heeft niet alleen geleid tot positieve resultaten, maar ook tot veel vreugde in het zien van de groeiende band tussen honden en hun eigenaren.

De afgelopen jaren heb ik met enthousiasme samengewerkt met verschillende dierenartsen en hondenscholen in de regio. Deze samenwerkingen hebben mijn kennis en ervaring als hondentrainer en gedragstherapeut in Breda verder verrijkt. Mijn doel is om eigenaren te begeleiden bij het oplossen en voorkomen van gedragsproblemen, met als resultaat een gelukkigere en gezondere relatie met hun geliefde honden.

Met mijn achtergrond als ervaren gedragstherapeut en trainer ben ik uw betrouwbare partner in het bevorderen van het welzijn van uw hond. Samen kunnen we werken aan een liefdevolle en respectvolle relatie tussen u en uw trouwe metgezel. Neem gerust contact met mij op voor persoonlijk advies en professionele begeleiding. Ik kijk ernaar uit om u te helpen op uw reis naar een heerlijk leven met uw hond.

Ervaren hondentrainer en gedragstherapeut in Breda