Reviews

Op deze pagina vindt u enkele reviews van klanten van mij:

april 2018

Pieke is een geweldige hondenoppas, ze heeft zó veel liefde voor honden en voelt ze perfect aan. Daarnaast is ze super in het geven van adviezen bij gedragsproblemen. Onze hond had wat last van verlatingsangst waarbij ze veel spullen kapot maakte. Dankzij Piekes adviezen gaat het nu heel goed!

Astrid

april 2018

Pieke staat direct voor je klaar. Haar aanpak is heel prettig en duidelijk.
Door Pieke weet ik nu wat honden taal is. Dat is heel belangrijk om te weten is mijn ervaring. Nog belangrijker dan dat je hond de commando’s zoals lig, zit, hier etc kent

Judith Geerts

7 mei 2018 

Pieke Everaert en onze hondenschool.

Sinds enige maanden is Pieke Everaert verbonden aan onze hondenschool Samen Werken met je Hond in Hilvarenbeek.

Doordat ik persoonlijk te maken kreeg met een hondje met ernstige gedragsproblemen, ben ik flink gaan zoeken naar een goede oplossing voor haar, maar natuurlijk ook voor mezelf. Hierdoor heb ik met verschillende gedragstherapeuten te maken gehad. Goede adviezen gehad, maar ook minder goede adviezen gehad. Helaas kwam ik er achter dat er best veel mensen rond lopen die zich gedragsdeskundige noemen, maar daarvoor geen enkel diploma bezitten. Er worden flinke sommen geld gevraagd voor een uurtje tijd, veel gepraat en weinig resultaat.

Pieke Everaert viel op door haar rust en tijd en oplossingen! Zij heeft een zeer ‘on Hollandse’ manier van werken. Tijd is Geld, lijkt voor haar niet te gelden. Zij is duidelijk, maar ook heel helder. Ik heb dan ook besloten dat zij een hele fijne aanvulling kon zijn voor mijn hondenschool. Gelukkig was zij daartoe bereid. Een goede, gediplomeerde gedragsdeskundige is mijns inziens een must voor elke hondenschool. Wij zijn namelijk kynologisch instructeurs, trainers en dat is een heel ander vakgebied. Het is denk ik goed om je daar bewust van te zijn. Het is jammer dat gedragsdeskundige een vrij beroep is en iedereen zich zo mag noemen, met alle gevolgen van dien.

Ik kan een ieder die lange of korte vragen heeft, aanraden om contact te zoeken met Pieke of je eens in te schrijven voor een workshop die zij regelmatig geeft. Er gaat een wereld voor je open en die wereld is niet eens zo ingewikkeld.

San de Costa

20 september 2014 consult

“Omdat wij veel honden over vloer hebben, had ik besloten de training met Pieke te gaan doen. Toen pas ingezien dat zelfs met alleen onze eigen honden het toch nog anders kon. Het heeft er toe geleid dat het opwindingsprobleem bij onze foxterriër vrijwel verdwenen is. En dat er nagenoeg geen problemen zijn tussen de honden die hier logeren, omdat wij nu echt de leiders zijn.

Veel lof hoe Pieke dit overbrengt, ze is heel geduldig en gek op honden.

Een geboren hondenfluisteraar!”

Jan en Willemijn

5 september 2014   oppashond

“Onze Franse Buldog Bikkel van 18 maanden is voor de eerste keer uit logeren geweest.

Dit was zowel voor ons als zijn baasjes, ook erg spannend voor Bikkel.

Het logeren van Bikkel bij Pieke, hebben wij als zeer veilig en vertrouwd ervaren.

Bikkel is nog erg enthousiast en speels vooral als er bezoek komt.

Door de duidelijke adviezen en tips van Pieke kunnen we dit nu beter opvangen en begeleiden voor Bikkel.

Wij kunnen en willen iedereen, dit oppasadres aanbevelen voor je hond. Een dikke pluim!!!!!!

Met vriendelijke groet,

Loek en Viviane”